Deschiderea oficială a Bienalei de Artă Contemporană Montrouge – 11.10.2017

< Excelentă prezență românească la Bienala de artă Contemporană de la Montrouge. Deschiderea oficială a avut loc în prezenţa primarului oraşului Montrouge, Étienne Lengereau, a comisarului general al Bienalei, Andrea Ponsini, a preşedintelui ICR, Liliana Ţuroiu, E.S. ambasadorului României în Franţa, Luca Niculescu, a directorului cultural al oraşului Montrouge şi fostul director al Institutului Francez de la Timişoara, François Benoit, a comisarului Florin Ştefan şi a altor 6 artişti români expozanţi, precum şi a unui numeros public internaţional. Expoziția europeană itinerantă va putea fi vizitată în șapte țări: Danemarca, Letonia, Italia, Spania, Portugalia, Franța și la noi în țară, în Cluj-Napoca. Orașul Cluj s-a alăturat pentru prima oară acestei manifestări. Participarea românească, a cărei organizare i-a aparținut lui Florin Ștefan, a fost realizată cu sprijinul primăriei orașului Cluj-Napoca și al Institutul Cultural Român. >Articol postat de Institutul Cultural Român
12 Octombrie 2017